mandag den 25. marts 2013

Müsli

Simpel hjemmelavet müsli der kan varieres i flere hundrede versioner.

Ingredienser:
50 g. mandler
30 g. cashewnødder
50 g. græskarkerner
80 g. hørfrø
50 g. rugflager
30 g. fiberstrø
30 g. kokos"chips"eller kokosmel
1 tsk. / 5 g. kanel
½ tsk. / 3 g. vaniljepulver
25 g. stevia eller sukrin

Fremgangsmåde:
Hak mandler og cashewnødder groft. Bland nødderne med hørfrø og rist blandingen på en tør pande i små 5 min. Husk at rør godt rundt undervejes. Tilsæt nu sukrin og rør godt rundt, mens det smelter. Hæld blandingen op på et stykke bagepapir og drys fiberstrø, rugflager, kanel og vaniljepulver over blandingen. Når müslien er kølet af hældes blandingen på glas.

Blandingen giver ca. 14 portioner a ca. 25 g. med 108 kalorier i hver portion.

Tip:
Müslien smager rigtig godt på en gang hjemmelavet æblegrød med skyr.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 435 - Protein: 21,8% - Kulhydrater: 39,8% - Fedt: 38,4%




Ingen kommentarer:

Send en kommentar