Ingredienser:
1 dl. / 100 g. skyr
1½ dl. / 150 g. skummetmælk
2 / 100 g. æg
1½ dl. / 120 g. Sukrin
1 dl. / 40 g. kakopulver
100 g. rugmel
2 tsk. / 10 g. bagepulver
2 tsk. / 10 g. kanelpulver
50 g. mørk sukkerfri chokolade
5 stk. / 15 g. sukkerfri Werthers Original bolcher
Fremgangsmåde:
Pisk æggene sammen med mælk og ½ dl. Sukrin. Bland det sidste Sukrin med kakopulver, rugmel, bagepulver og kanelpulver og rør det lidt efter lidt i æggeblandingen. Hak chokoladen og Werthers bolcherne og rør det i dejen sammen med skyr. Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir og bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i 35-40 min. Kagen køles af før den skæres ud og serveres.
Tip:
Server kagen med friske bær og hjemmelavet vaniljeis eller skyr.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 152,7 - Protein 13,3% - Kulhydrater 80,8% - Fedt 5,9%
Ingen kommentarer:
Send en kommentar